top of page

Vind jouw Ikigai

Dit coaching programma duurt ongeveer 3 maanden en bestaat uit 6 online sessies. Aan het einde van dit programma heb je een persoonlijk plan voor jouw werkgeluk en ervaar je meer helderheid. In deze 3 maanden leer je jezelf nog wat beter kennen, krijg je inzicht in hoe anderen jou zien en weet je ook beter wat je wilt. Je weet wat werkgeluk voor jou betekent en hoe je dat in je leven kunt vinden. Oftewel: jouw Ikigai.

In deze 3 maanden investeer je echt in jezelf en zul je merken dat je minder twijfels en meer helderheid ervaart. 

- Vraag je je af of dit programma passend voor je is? Mijn programma gaat jou helpen als je op dit moment een baan hebt of hebt gehad. Misschien zit je wel in between jobs, dat is ook prima. Misschien heb je cursussen gevolgd in de hoop dat je erachter komt wat je wilt, maar is het nog steeds niet helemaal duidelijk. Ook dan gaat dit programma jou helpen.

-Wil je weten of ik genoeg ervaring heb? Ik heb zo'n 7 jaar ervaring als coach en heb mensen met uiteenlopende vragen verder op weg geholpen in hun leven. De kern was hierbij altijd: het hebben van een plan en het vinden van rust en helderheid.

- Wil je weten of mijn coachingstijl en werkwijze bij je past? Lees hier dan even verder over mijn werkwijze.

- Twijfel je over de investering, over de kosten? Besef dat dit een eenmalige investering in jezelf is, waar je je leven lang profijt van zult hebben. Ik gun iedereen meer werkgeluk, daarom denk ik graag met je mee. Mocht je heel graag mijn programma willen volgen maar op dit moment niet zoveel te besteden hebben? Neem dan contact met me op, dan kijken we hoe ik je toch kan helpen.

Dit programma kost €955 en is inclusief BTW.

 

Heb je andere wensen of vragen die niet helemaal binnen dit programma passen? Neem dan contact met me op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

bottom of page