top of page

Vragen? Lees hieronder verder en vind je antwoord.

Hoe weet ik of deze coaching mij gaat helpen?

Mijn coaching gaat jou helpen als je op dit moment werk hebt of hebt gehad, in loondienst of als ondernemer. Ook als je in between job zit, kan ik jou helpen. Het gaat erom dat je op zoek bent naar duidelijkheid voor jezelf zodat je weet hoe je weer met voldoening en rust de komende periode kunt werken en weer lekker in je vel wilt zitten.  En bij twijfels: plan een Werkgeluk Check-In, om samen te bekijken wat je nodig hebt.

Heb jij wel genoeg ervaring om mij te kunnen helpen?

Ik heb inmiddels 8 jaar ervaring als coach en heb meer dan 50 mensen geholpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Ik maak gebruik van mijn ervaring en kennis die ik in deze jaren heb opgedaan. Mijn achtergrond is Toegepaste Psychologie, daarnaast heb ik veel verschillende trainingen en opleidingen gevolgd. Van oplossingsgericht werken, tot NLP, Transactionele Analyse en niet te vergeten de opleiding tot Werkgeluk Coach. Van dé werkgeluk specialist in Nederland: Onno Hamburger.

Past jouw coaching stijl en werkwijze wel bij mij?

Ik kan hier natuurlijk uitleggen hoe ik werk, maar een klik is het meest belangrijk. Ook daarom is het waardevol om eerst een Werkgeluk Check-In te boeken. Hierin kan ik meer vertellen over mezelf en hoe ik werk en beantwoord ik al jouw vragen. Je zit nergens aan vast en kunt na de Werkgeluk Check-In de tijd nemen om na te gaan of het iets voor je is. Hier kun je meer lezen over mijn eigen werkgeluk reis, om een beter beeld van mij te krijgen.

Het kost veel geld, hoe weet ik of dat het waard is?

Ik ga jou niet overtuigen waarom coaching van mij de investering waard is, dat kan alleen jij zelf bepalen. Wat ik je wel kan zeggen, is dat deze eenmalige investering in jezelf je ook na de periode dat wij samenwerken jou gaat helpen. En ter vergelijking: we gaan met zijn allen regelmatig naar de kapper of sportschool, mentale zelfzorg is net zo belangrijk en dat kost net zo goed geld.

Ik heb liever offline coaching en woon in het Oosten van Nederland?

Check dan eens het aanbod van Marjolein de Jong. Zij coacht jou in de natuur op de weg naar jouw werkgeluk: www.dejongvisie.nl

bottom of page