top of page

.. en ik wist nooit precies wat ik wilde als het ging om studie en werk. Altijd als ik hierover vertel, zeg ik dat ik ‘er gewoon in ben gerold’, want zo voelde het voor mij.

Van huis uit heb ik namelijk niet geleerd hoe ik bewust keuzes kan maken. En vanuit mijn studie kreeg ik ook niet de juiste tools aangereikt om te weten voor welke baan ik moest gaan. Toch moest ik deze keuzes maken. Terwijl ik helemaal niet in staat was om weloverwogen besluiten te nemen, ik had geen idee wie ik was en wat bij mij paste.

Nadat ik verschillende jobs ben 'in- en uitgerold', heb ik een aantal jaar geleden een jobcoach ingeschakeld. Ik voelde dat het tijd was om te onderzoeken wat ik nu echt wilde, ik had namelijk nog steeds geen idee (en ik werd al bijna 30!).

Dit was het begin van een lange zoektocht naar mezelf, wat in essentie nog altijd doorgaat. Want als mens blijf je veranderen en groeien.

Het traject met de jobcoach was voor mij een mooi startpunt van mijn 'zelfonderzoek'. Ik kwam erachter dat het coaching vak (wat ik lang als functie heb gehad) echt wel bij mij past. En begin 2023 heb ik de knoop doorgehakt. Ik wil mensen coachen die de begeleiding nodig hebben die ik nooit heb gehad!

 

Ik gun jou namelijk dat je WEET wie je bent, WAT je wilt en HOE je daar gaat komen. Niet meer van het een in het ander rollen, maar bewuste keuzes maken die goed voor JOU zijn. Dit leer je niet op school of van je werkgever, dus here I am! Laten we samen aan jouw zoektocht beginnen, zodat jij ook knopen gaat doorhakken en keuzes gaat maken vanuit jezelf.

Als je op zoek bent naar een coach die standvastig en eerlijk is, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik houd van duidelijkheid en structuur en vind het daarnaast belangrijk om af en toe wat humor in te zetten. Zo kunnen we met elkaar op een serieuze, maar ook informele en luchtige manier aan de slag.


Zullen we kennismaken?

Aranka Kuin Werkgeluk Coach

Wat feiten op een rij:
 

- Ik heb 7 jaar werkervaring als coach

- Ik heb meer dan mensen geholpen met het behalen van hun persoonlijke doelen

- Mijn kracht is het aanbrengen van structuur en helderheid in jouw gedachten en ideeën

- Ik prik door je blinde vlekken heen en help je nieuwe inzichten te vinden in jezelf

- Jouw beperkende gedachtes haal ik naar boven, zodat jij deze aan kunt kijken en actie kunt gaan ondernemen

- Ik ben een nuchter en optimistisch mens

- Humor vind ik belangrijk en gaat vanzelf bij mij

Mijn naam is Aranka Kuin..

Instagram Aranka Kuin Coaching
bottom of page