top of page
marmeren

Luister je liever?

Check mijn podcast, waarin ik mij voorstel en je meeneem in de wereld van werkgeluk.

Waarom werkgeluk coaching?

Ik ben altijd al een zorgzaam type geweest, dit komt ook terug in mijn Big-5 persoonlijkheidsscore: ik scoor hoog op altruïsme en nog specifieker, hoog op medeleven. Toen ik jong was, stond ik altijd klaar voor andere vriendjes en vriendinnetjes. Ik voel snel aan hoe het met iemand gaat en zie ook vaak wat iemand nodig heeft.
 
Dat is een kwaliteit, maar kan soms ook een valkuil zijn.
 
Op een verjaardag altijd maar zware verhalen van anderen aanhoren, is ook wel eens vermoeiend. Maar wanneer ik mijn kwaliteiten goed inzet, is het geen last maar iets heel moois.

Oftewel, ken je kwaliteiten

Mijn kwaliteiten maken me in ieder geval een goede coach. Ik heb tijdens de studie Toegepaste Psychologie veel geleerd over de mens en de psyche. Na mijn studie ben ik in verschillende banen gerold, waarvan mijn langste baan die van autisme coach was. Ik hielp hoogopgeleide mensen die vastliepen in hun dagelijks leven en die behoefte hadden aan overzicht, structuur en een route voor het kunnen bereiken van hun doelen. Ik begeleidde hen en was hun sparringpartner.

Maar wat als de voldoening weg is?

Op enig moment was ik de voldoening in mijn werk kwijt, ik vond het niet meer leuk en deed elke dag hetzelfde. Ook werd ik moe van het moeten werken binnen de lijntjes van mijn werkgever.
 
Mijn werkgeluk was zoek, alleen wist ik niet goed wat ik dan wel wilde en nodig had.

Na een traject bij een jobcoach en het volgen van verschillende cursussen, begon ik stappen te maken. Pas toen ik veel later een half jaar op reis was, kreeg ik een gevoel van helderheid en kon ik alle puzzelstukjes samenvoegen van wat ik eerder had geleerd over mijzelf. 

Ik wil met jou delen wat ik voor mezelf in al die jaren heb ontdekt.

Ik kwam erachter dat het coaching vak echt mijn passie is. Ik coachte op dat moment al zo'n 7 jaar. Begin 2023 heb ik de knoop doorgehakt. Ik wil vrouwen coachen die hun gedachtes en ideeën willen ontwarren en op zoek zijn naar helderheid en een duidelijk plan om weer meer (werk)geluk te voelen.
 
En deze vrouwen kunnen daar wel goede hulp van buitenaf bij gebruiken. Hoe cool zou het zijn om dit een eigen invulling te geven, binnen de lijntjes die ik bepaal, met alle kennis en ervaring die ik heb? Ik ben een Werkgeluk Coach opleiding gaan volgen en dit maakte dat ik er helemaal klaar voor was!

Het is mij gelukt en ik gun jou dit ook, maar dan in 3 maanden in plaats van vele jaren!

Ik doe waar ik voldoening van krijg en voel me beter dan ooit! Want nu ik weet hoe ik op mijn best ben en wat bij mij past, maak ik ook keuzes die daarbij aan sluiten. Ik weet wat voor werk mij energie geeft en hoe mijn dagen eruit moeten zien om mij goed te voelen. Ik weet wat ik buiten mijn werk nodig heb om lekker in mijn vel te zitten en stel haalbare doelen om naartoe te werken. Werk en privé hebben namelijk een wisselwerking met elkaar, het gaat om de juiste balans te vinden. 

Ben je op zoek naar meer plezier en voldoening? Lukt het niet om je gedachtes te ordenen, knopen door te hakken en wil je weer rust en zelfvertrouwen voelen? 

Ik help jou te ontdekken wat je nodig hebt, zodat ook jij vanuit voldoening gaat werken. Je gaat dichter bij jezelf staan en je weer sterk voelen. Omdat je keuzes gaat maken die goed voor jou zijn en niet voor een ander!

Wil je meer weten? Plan dan je gratis Werkgeluk Check-In, waarin we in 30 minuten in kaart brengen wat jouw volgende stap naar werkgeluk kan zijn en hoe ik je hier verder bij kan helpen.

marmeren

Een paar feiten over mij

bottom of page