top of page
Aranka Kuin Werkgeluk Coach
marmeren

Hoe coach ik?

Ik ben geen gewone loopbaancoach, ik ben een werkgeluk coach

01

Ik kijk verder dan alleen je werk

Ik kijk met jou naar het gehele plaatje: werk en privé, want alles is met elkaar verbonden. Het gaat om het vinden van een balans.

Tijdens sessies zal ik de bekende 'spiegel' voorhouden. Ik kan kritische vragen stellen en zal je soms ook uitdagen om uit je comfort zone te stappen. Want alleen dan zul je een groei kunnen doormaken.

02

Ik ben praktisch & doelgericht

We zullen altijd beginnen met het in kaart brengen van jouw doelen, zodat ik zo goed mogelijk kan afstemmen op jouw persoonlijke wensen.

 

Sessies bestaan uit een combinatie van gesprekken en oefeningen.

Soms geef ik je ook oefeningen en uitdagingen mee naar huis om zelf mee aan de slag te gaan.

03

Ik werk oplossingsgericht

Dit betekent niet dat problemen niet mogen bestaan of dat ik overal een oplossing voor heb. Het betekent dat we in mogelijkheden gaan denken. Dus wat is er wel? En, wat heb je nodig, bijvoorbeeld om in balans te zijn? 

Ik help je om de kennis en vaardigheden die al in jou zitten naar boven te halen, zodat je dichterbij het bereiken van jouw doel komt!

04

Ikigai komt regelmatig terug

Ikigai is een Japanse zienswijze op het leven, om meer geluk en voldoening te vinden. Ik vind dit een interessante visie en daarom laat ik aspecten hiervan regelmatig terugkomen in de coaching sessies. 

Het heeft kenmerken van Mindfulness en richt zich vooral op hoe je in het hier en nu kunt genieten van alles wat er is.

bottom of page